stop met tiktok

Stop met TikTok (of begin er alsjeblieft niet aan)

Dit is de reden waarom TikTok in 2023 NIET relevant is voor jullie bedrijf:

In een wereld waarin iedereen, uit angst “om de boot te missen”, als kip zonder kop achter het volgende nieuwtje aanrent… STOP ❌

Het heeft GEEN ZIN om op TikTok content te gaan maken voor jullie bedrijf als je online marketing nog 1 van deze 3 cruciale fundamenten mist:

1️⃣ Aantrekkingskracht

2️⃣ Zichtbaarheid

3️⃣ Conversie

❌ Als je als merk niet aantrekkelijk bent voor de juiste doelgroep mis je leads en trek je de verkeerde mensen aan.

Dit gaat over je branding, communicatie en of je de taal van je doelgroep spreekt.

❌ Als je niet voortdurend zichtbaar bent online, vergeten mensen je en gaan ze naar een concurrent.

Dit gaat over je contentmarketing strategie en distributieplan.

❌ Ten slotte, als je geen waterdicht advertentie systeem hebt lopen dat op automatische piloot nieuwe mensen kennis laat maken met je content en geïnteresseerden converteert tot leads, loop je sales mis.

Dit gaat over je salesfunnel, advertentie strategie en analytics.

Deze 3 fundamenten MOETEN goed zitten op het platform waar jullie vandaag de dag al actief op zijn VOORDAT je zelfs maar mag denken aan TikTok.

Als je het spelletje namelijk eenmaal doorhebt, is het heel simpel om dit op nieuwe platformen zoals TikTok (en het volgende wat er aan zit te komen) te herhalen, met kleine nuance verschillen vanwege de natuur van het platform.

Als je dus heel graag met TikTok wilt experimenteren is de weg ernaartoe heel simpel:

❌ Je kunt ingeven aan de angst en op TikTok springen en met hagel in het rond gaan schieten, geen plan hebben en uiteindelijk geen draagkracht krijgen om er tijd en geld inte steken en er uiteindelijk zonder resultaat mee moeten stoppen.

✅ Of je kunt in 2023 een degelijk PLAN gaan volgen dat resultaat haalt. Door even een stapje terug te nemen, een helikopterview te nemen, en met een bewezen strategie straks BAKKEN aan leads en sales te genereren met authentieke content.

Het beste dat je nu even kunt doen is checken welke van de 3 fundamenten jullie bedrijf nog mist in de online marketing.

Via deze korte quiz (30sec) kom je er zo achter.

Hans Kolbeek

Hi. Mijn naam is Hans Kolbeek. Ik geloof dat marketing pas werkt als het écht verbinding maakt met mensen. Door eeuwenoude principes als storytelling en de laatste inzichten uit de neuropsychologie met elkaar te combineren maak ik marketing campagnes die mensen raken, een merk bouwen en meer verkopen. Ook ben ik low-key bezig om mijn methode aan te leren aan mensen die zelf advertentie campagnes runnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet